FruityFit personal coaching

Los voedingsconsult

Los voedingsconsult

Volg je geen programma (meer) maar heb je vragen over een gezonde levensstijl & wil je een consult met mij? Dat kan! Plan hier jouw voedingsconsult. Dit kan zowel online als in de praktijk in Roeselare.

Persoonlijk DIY plan

Persoonlijk DIY plan

Je wilt aan de slag met je levensstijl! maar weet je eigenlijk totaal niet wat jouw lichaam op een dag nodig heeft? Dit is heel persoonlijk & kan ik voor jou berekenen. Inclusief actieplan & consult.

Fully Fit jaartraject - online

Fully Fit jaartraject - online

Ben je klaar om voor eens en altijd jouw doel te behalen? Ga er dan samen met mij voor met het online jaartraject !

1 op 1 coaching FruityFit office

1 op 1 coaching FruityFit office

Heb je het graag persoonlijk? Kom dan langs! Je bent harte welkom in het FruityFit office in centrum Roeselare voor jouw persoonlijke begeleiding. Ik ga jou intensief begeleiden en leren om met kleine haalbare stapjes richting jouw doel te werken.

COMING SOON! Supermarkt Safari 🛒

COMING SOON! Supermarkt Safari 🛒

Weet jij wat je eet? Kan jij in het oerwoud van producten je weg vinden? Weet jij wat nu echt gezond is en wat kun je beter kunt vermijden? Kom het te weten door samen met mij een Supermarkt Safari te doen!

BIA analyse & consult

BIA analyse & consult

We focussen ons vooral op ons gewicht... maar op zich zegt dat niet heel veel over je gezondheid. Veel interessanter is de samenstelling van het lichaam. Met de BIA lichaamsanalyse krijg je een volledig duidelijk beeld van het lichaam.

Commit To Be Fit

Commit To Be Fit

De combo van voedingsadvies & sporten is het beste om resultaten te behalen. Zeker bij het afvallen is sport of bewegen belangrijk om je spiermassa te behouden of op te bouwen! Zo zal je vet gaan verliezen en geen spieren.

Fitte mama programma

Fitte mama programma

Speciaal programma voor tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling.

FruityFit