The FruityFit Guide Info

Over mij

Hey daar! Mijn naam is Lotte en ik vertel jullie graag iets meer over mezelf. Sinds mijn puberteit ben ik heel snel kilo´s aangekomen, ik voelde me niet lekker in mijn vel en was erg onzeker. Toen ik halverwege de 20 was zat ik op mijn dieptepunt. Ik woog 115kg, was áltijd moe, vaak ziek & ik had nergens zin in.
Dit was het moment dat ik besloot dat ik iets moest veranderen, als ik 't NU niet doe dan komt het niet meer goed, ik had op dat moment n veel te hoge BMI en kreeg medicate voor mijn bloeddruk. Ik moest en zou gezonder gaan leven.

Maar hoe doe je dat dan?

Ik ging op onderzoek en ontdekte Clean Eating, dat zag er goed uit! Ik begon fanatiek en kreeg resultaten, maar hoe zorg ik nu dat ik het volhoud? Ik had begeleiding nodig, en die kwam ik tegen! Mijn coach leerde me een hele gezonde levensstijl aan dat niet alleen stopt bij voeding. Het voelde niet als een dieet en ik had er veel plezier in. Het resultaat is GE WEL DIG!

-45 KG + ENERGY + HAPPINESS

Nu heb ik een gezond gewicht, een normale BMI, veel meer energie & ben veel gelukkiger met mezelf. De medicatie mocht ik al snel stopzetten! Ik ben er ook écht van gaan houden om voor mezelf te zorgen. Je hebt maar 1 leven, we hebben geen tijd te verliezen.
Daarnaast had ik ook mijn roeping gevonden! Nog VOOR mijn opleiding Voedingsdeskundige heb ik The FruityFit Guide opgestart, dat ondertussen is uitgegroeid tot een serieus bedrijf! Ik wil zoveel mogelijk mensen een gezonder, fitter maar vooral gelukkiger leven bieden.
Iedereen verdient het om zich FAN TAS TISCH te voelen.

Ga jij vandaag met mij aan de slag?

NEEM CONTACT OP

Vacatures!

Lijkt het jou ook leuk om net als ik anderen te helpen gezonder te gaan leven? Ben je gek op gezonde voeding, sport of beide?! Wil je graag je eigen uren bepalen? Iets bijverdienen of een vast inkomen opbouwen?
Dan is dit iets voor jou!

De voordelen?

  • Jouw eigen online bedrijf
  • Ondersteuning van mij als jouw businesscoach
  • Je wordt onderdeel van een team enthousiaste coaches, met bijna 1000 collega´s
  • Interne online opleiding en regelmatige business calls
  • Mooie verdiensten & 8 manieren om te verdienen
  • Je bepaalt zélf wanneer, waar en hoe je werkt!
  • Geen verplichtingen naar inkoop, verzendingen of betalingen regelen
  • Je wordt franchise partner en gaat samen werken met een fantastisch bedrijf!

Grijp jij deze mooie kans om je eigen baas te worden? Kom en join mijn team! Ik help je jouw dromen waar te maken. Maak nu een afspraak, dan vertel ik je er alles over!

Stuur een email met je motivatie naar jobs@fruityfit.be of neem hier contact op

FruityFit